Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Kılıklı ve nemli bir bezle çizmenizin üzerindeki toz ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Arkası sıra kuru bir bez katkıı ile çizmelerinizi nazikçe ovalamalkaloriız. Bu sayede kirlerin tamamından arınmış olacaktır. Bu asliye temizliğin ardından deri çizme muhtevain tatminkâr renkte bir boya kullanarak hizmetını tamamlayabilirsiniz.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam not kırmızııyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilgilendiren topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Yeni sezonun en trend tasarımlarını size en kaliteli ve en müsait fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, paralıca koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Klasik tarzda giyinmeyi seviyorsanız deriden yapılan çizmeler sizin karınin yararlı bir intihap olur. Spor giyim bâtınin kadın kısa çizme modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Kombinlerinize iyi ayakkabı aldatmaırken kahverengi kadın çizme gibi renk odaklı

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Aramış olduğunız kriterlere uygun sonuç bulunamamıştır. Değişik eğin yahut konum aratarak tekrar kontrol yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla güçlü alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve ciddi görev veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

6. Anlaşma Değişiklikleri "LANDMARK INTERNATIONAL", 6698 sayılı Yasa, nöbetbu sözleşmeyle dayalı mevzuat ve kendi takdirine bağlamlı, temelli ve hiç taraflı olarak yarar göreceği rastgele bir zamanda "Websitesi"nde duyuru ederek değkârtirebilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel kadın deri casual ayakkabı yastıkları, ayaklarınıza destek katkısızlar ve topuklu çizmeleri daha rahat hale getirir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Karşılıksız.

Taba rengi nasıldır, taba ne renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page